Padel tennis Ballerup

Er du en af de 39.000 danskere, der har valgt at bosætte sig i Ballerup, og kunne du godt tænke dig at spille padel tennis i dit lokalområde? Så har du klikket dig ind på den helt rigtige guide. Vi har støvsuget byen for baner og har fundet en række gode muligheder til dig. 

Denne guide er sat i verden for at oplyse dig om, hvor man kan spille padel i 2750 Ballerup. På siden vil du finde en baneoversigt, der løbende vil blive opdateret, i takt med at nye baner åbner. 

Ballerup Indoor Club, 2750 Ballerup

Navnet (Ballerup Indoor Club) indikerer, at der er tale om en indendørsklub – og ganske rigtigt; i denne klub finder du 6 indendørsbaner tilegnet padel tennis. Foruden padel tennis kan du dyrke bordtennis, golf, virtual reality, fodbold og meget mere. Alt dette foregår i et topmoderne sportscenter med højt til loftet og med de fedeste faciliteter. Her kan man ikke kun nyde en times padel sammen med de nærmeste gutter. Det er også muligt at indhente tilbud på virksomhedsarrangementer, fødselsdage og polterabender i sportens tegn. Klubben henvender sig til både børn og voksne, som kan nyde en skøn dag sammen i fantastiske rammer. 

Ballerup Indoor Club har også indrettet et stort loungeområde, hvor man kan tale om stort og småt, mens man nyder lidt mad og drikke. Her kan man i bund og grund kombinere en typisk cafétur med en sportslig aktivitet, f.eks. padel tennis. Ballerup Indoor Club er endda kendt for at arrangere en masse sjove turneringer for både begyndere og øvede. Er du sikker på, at dig og din makker kan slå jeres kære medborgere, så meld jer til en af de mange turneringer. 

  • Antal baner: 6 stk. 
  • Adresse: Telegrafvej 6, 2750 Ballerup

Ballerup har taget padel tennis til sig

Med førnævnte gode rammer inden for padelsport, så er der ingen tvivl om, at Ballerup har taget sporten til sig. Faktisk er faciliteterne så gode, at folk ofte kommer langvejsfra for at nyde et spil eller to på de fine baner. 

Ballerup Indoor Club, som vi omtalte tidligere i guiden, har rigtig godt fat i de mange aktive mennesker fra lokalområdet. Ønsker du at besøge en af deres 6 baner, så skal du booke tid via app’en RESASPORTS. Denne app kan hentes ned via både App Store og Google Play. Når app’en er installeret, så kan du med få klik booke en bane for x time(r). 

2750 Ballerup er inden for padelsport en konkurrencedygtig by, idet byen huser mange baner, og priserne for baneleje er meget overkommelige. Du kan evt. sammenligne banerne i Ballerup med nogle af de baner, der er sat op i bl.a. Slagelse og København, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at søge mod andre sjællandske byer. Med de nuværende baner skulle der være fornuftige muligheder for både børn og voksne.